CHIRURGIE

Manoperele chirurgicale dentare se impun ca o necesitate in situatia in care este necesara salvarea dintilor afectati de complicatii severe ale unor afectiuni, cat si in pregatirea terenului favorabil

unor refaceri protetice ulterioare.

Extractia este des intilnita si consta in indepartarea unui dinte bolnav, care provoaca si intretine procesele patologice locale, regionale si generale ce nu pot fi rezolvate prin tratamente conservatoare.

Chirurgia nu inseamna doar clasica extractie dentara, ci si o serie de alte procedee de conservare a structurilor dure dentare si devine din ce in ce mai mult o metodã indispensabilã in planul de tratament ce porneste de la un principiu conservativ.

Clinica Artdentis are un chirurg specializat pentru realizarea unor interventii ce garanteaza reusita oricarei manopere.

 

servicii stomatologice

Medicii nostri sunt pregatiti sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra,atunci cand durerile sau infectiile dentare va afecteaza confortul si programul obisnuit.

programari

Cabinetul nostru intelege teama pacientilor de a se prezenta la medicul dentist. Pentru aceasta noi oferim posibilitatea unei consultatii. In cadrul acestei vizite, noi dorim ca pacientul sa cunoasca medicul si sa se familiarizeze cu mediul cabinetului.

  • Programari: 0256-202678

contact

Clinica Artdentis este in Timisoara, Str. C. Salceanu nr. 5a.