ENDODONTIE

Endodontia sau tratamentele de canal se poate spune ca reprezinta “cheia “stomatologiei conservative, deoarece un dinte bine tratat inseamna o longevitate crescutã a acestuia pe arcadele dentare.

Tratamentul de canal este format din mai multe etape care trebuie strict urmarite: curatarea canalelor radiculare, prepararea si prelucrarea mecanica a acestora, sterilizarea si obturarea. Tratamentul endodontic corect reduce la minim necesitatea unei interventii chirurgicale garantand succesul supraprotezarii acolo unde este cazul.

Prin utilizarea unor metode moderne de tratament si a aparaturii de ultima ora in domeniu, avem posibilitatea de a oferi pacientilor nostrii tratamente endodontice de cea mai inalta calitate, imposibil de realizat cu tehnici clasice.

servicii stomatologice

Medicii nostri sunt pregatiti sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra,atunci cand durerile sau infectiile dentare va afecteaza confortul si programul obisnuit.

programari

Cabinetul nostru intelege teama pacientilor de a se prezenta la medicul dentist. Pentru aceasta noi oferim posibilitatea unei consultatii. In cadrul acestei vizite, noi dorim ca pacientul sa cunoasca medicul si sa se familiarizeze cu mediul cabinetului.

  • Programari: 0256-202678

contact

Clinica Artdentis este in Timisoara, Str. C. Salceanu nr. 5a.