IMPLANTOLOGIE

Unul dintre cele mai importante tratamente in stomatologia moderna este implantul dentar. Acesta a devenit o necesitate si nu un lux, in tratamentele de restaurare dentara si este de cele mai multe ori solutia ideala pentru rezolvarea situatiilor concrete atat din punct de vedere al pacientului dar si al medicului. Tehnicile folosite sunt complexe si folosesc materiale biocompatibile indelung testate ce asigura succesul medicului implantolog. Este o interventie frecventa in cabinetul stomatologic datorita indicatiilor si beneficiilor multiple.

Indicatiile implantelor dentare:

  • Inlocuirea unui dinte lipsa fara sacrificarea tesuturilor dure dentare ale dintilor vecini;
  • Suport pentru o supraprotezare mobilã sau mobilizabila, cu imbunãtãtirea evidenta a mentinerii si stabilitatii acestora;
  • Rezolvarea prin punti dentare a unor situatii clinice ce altfel ar putea fi protezate prin proteze partial mobilizabile sau totale.

servicii stomatologice

Medicii nostri sunt pregatiti sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra,atunci cand durerile sau infectiile dentare va afecteaza confortul si programul obisnuit.

programari

Cabinetul nostru intelege teama pacientilor de a se prezenta la medicul dentist. Pentru aceasta noi oferim posibilitatea unei consultatii. In cadrul acestei vizite, noi dorim ca pacientul sa cunoasca medicul si sa se familiarizeze cu mediul cabinetului.

  • Programari: 0256-202678

contact

Clinica Artdentis este in Timisoara, Str. C. Salceanu nr. 5a.