PROTETICA

Restaurarile protetice inlocuiesc dintii lipsa si sunt o solutie pe termen lung. O alta solutie foarte buna pentru inlocuirea dintilor lipsa este si implantul dentar. Pierderea dintilor apare in general ca urmare a stilului de viata, starii de sanatate, a varstei sau a accidentelor. Orice pierdere a unui dinte poate avea ca rezultat bascularea, inclinarea sau migrarea dintilor vecini sau antagonisti. Pierderea mai multor dinti poate avea ca rezultat incapacitatea de a mesteca si a vorbi corect. De asemenea pierderea unui dinte sau a mai multora determina prabusirea ocluziei (muscaturii) ceea ce poate determina stress in articulatii, in muschii faciali precum si o reducerea a dimesiunii fetei. Acest fapt determina un aspect imbatrinit si o accentuare a liniilor fizionomiei.

Pentru a corecta aceste probleme executam o varietate mare de lucrari dentare in functie de cazul clinic:

  • Coroane si punti dentare din diverse materiale;
  • Proteze mobile sau mobilizabile;
  • Proteze scheletate clasice sau cu sisteme speciale.

servicii stomatologice

Medicii nostri sunt pregatiti sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra,atunci cand durerile sau infectiile dentare va afecteaza confortul si programul obisnuit.

programari

Cabinetul nostru intelege teama pacientilor de a se prezenta la medicul dentist. Pentru aceasta noi oferim posibilitatea unei consultatii. In cadrul acestei vizite, noi dorim ca pacientul sa cunoasca medicul si sa se familiarizeze cu mediul cabinetului.

  • Programari: 0256-202678

contact

Clinica Artdentis este in Timisoara, Str. C. Salceanu nr. 5a.