Tratament cu botox in Timisoara

Daca v-ati hotarat ca doriti un tratament cu botox cosmetic pentru eliminarea ridurilor de pe frunte sau din jurul ochilor, veti dori sa vedeti medicul pentru a-i adresa cateva intrebari si pentru a discuta implicatiile medicale ale unei astfel de operatiuni si pentru analize medicale care sa releve eventuale alergii sau alte afectiuni care ar putea cauza complicatii pentru un astfel de tratament.

Chiar daca ati putea crede ca sunteti eligibil pentru aceasta procedura si va doriti foarte mult , doar doctorul poate decide in completa siguranta pentru Dumneavoastra daca sunteti un candidat bun pentru Botox.

Dupa ce Dumneavoastra si medicul veti hotari ca puteti face tratamentul cu Botox cosmetic, va va administra apoi produsul prin intermediul unor mici injectii in zonele in care trebuie eliminate ridurile. Acestea sunt facute pe frunte tintind muschii faciali care cauzeaza riduri intre sprancene. Doctorul determina unde sunt situati muchii faciali si unde trebuie facute injectiile cu botox, inainte de operatiune prin studierea miscarilor sprancenelor sau a muschilor din zona ce trebuie tratata. Desi in general nu este nevoie de anestezie pentru tratamentul cu botox, doctorul o sa realizeze locul injectiei insenzitiv cu ajutorul unei creme anestezice.

Nu va faceti griji de durere pentru ca procedura e aproape fara nici o durere. Tratamentul cosmetic cu Botox este foarte avantajos prin faptul ca nu este nici o perioada de recuperare a pacientului ce a urmat tratamentul. Prin urmare veti putea realiza procedura chiar si in timpul mesei de pranz si sa va intoarceti la munca imediat. Rezultatele tratamentului cu botox este vizibil la cateva zile dupa injectii si dureaza pana la sase luni consecutive. Dupa sase luni ridurile dintre sprancenele dumneavoastra ar trebui sa apara din nou si sa arate la fel cum aratau inainte de tratamentul cu Botox. Este permis sa refaceti tratamentul la fiecare sase luni pentru a mentine rezultatele vizibile.

Va asteptam la Clinica Artdentis din Timisoara pentru o consultatie in legatura cu un tratament cu botox (un medic specialist va va face o consultatie si va recomanda cea mai buna solutie).

Va puteti face o programare la numar de telefon 0256202678.

servicii stomatologice

Medicii nostri sunt pregatiti sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra,atunci cand durerile sau infectiile dentare va afecteaza confortul si programul obisnuit.

programari

Cabinetul nostru intelege teama pacientilor de a se prezenta la medicul dentist. Pentru aceasta noi oferim posibilitatea unei consultatii. In cadrul acestei vizite, noi dorim ca pacientul sa cunoasca medicul si sa se familiarizeze cu mediul cabinetului.

  • Programari: 0256-202678

contact

Clinica Artdentis este in Timisoara, Str. C. Salceanu nr. 5a.